Anmeldelser

“Min Charlie ble lam i bakbena for noen år tilbake. Vi har verdens beste dyrlege som ikke ga opp håpet å etter 1 mnd kunne gutten min gå igjen! Men da veldig sjanglete å uten mye muskler i bakparten. Skulle ønske noen hadde sendt oss hit den gang.
Men for ca en 2 måneders tid siden fant jeg dyrnaturligvis sin side her på Facebook å tok en telefon. Jeg ble møtt av en god å varm stemme i telefonen å fikk time nok så raskt.
Jeg angrer ikke en dag på at jeg tok opp telefonen å ringte.
Charlie har nå vært på 6 behandlinger å gutten min har fått muskler i bakparten igjen!
Vi merket raskt at han ble stødigere å bedre av behandlingene.
Jeg å Charlie gleder oss til hver eneste behandling! ”

“DyrNaturligvis har flyttet til Østlandet.. Tone Midtbø Thomas er utdannet Fysioterapeut, Dyrehomeopat, Vetropat, Laserterapeut og Akupunktør.. Tone kan hjelpe deg med å holde din venn frisk og kan virkelig Anbefales på det sterkeste ❤️ Jeg har selv vært hos Tone med mine hunder, både med skader og forebyggende behandling. Hun har et fantastisk håndlag med dyrene og en bred utdannelse som kan gi ditt dyr den beste behandlingen”

“Gir Tone mine beste anbefalinger. Hun har stor lidenskap for dyr og har en grundig utdannelse i både homeopati, akupunktur og fysioterapi. Jeg er selv homeopat MNHL med 23 års erfaring. Med å gi ditt dyr behandling hos Tone styrker det dyrets immunforsvar og dermed gir det økt mulighet for tilheling.”

“Fantastisk god service og kunnskap! Like koselig hver gang vi kommer for behandlig ”

“Etter 2 behandlinger har Nancy på 14 år allerede blitt mye bedre i hoftene/bakbena. Nå hopper hun inn i forsetet i bilen igjen, noe hun ikke har gjort på noen år! Takk! ”

“Mine hunder har respondert så fint på behandlingen. Gamlingen Stitch var stiv og støl i bakparten, ville helst ikke at jeg skulle ta på han. Nå lener han seg mot meg når jeg klør han 💜 Så nå er han klar for å jobbe som lånehund på leir i høstferie”

“Ja, vi må sette opp ny time 👍 👍 👍 anbefales på det sterkeste. Utrolig dyktig 👍 “