Jeg heter tone og er utdannet dyreterapeut

visjon

Jeg brenner for å holde dyr friske, sterke og skadefri. Når dyr har blitt skadet eller fått vondter i kroppen, så ønsker jeg å hjelpe både dyr og dyreeier med å få dyret så friskt og funksjonelt igjen som mulig. Det gjør jeg ved å gi eierne hjemmetreningsøvelser som er enkle å utføre samtidig som de er utrolig effektive. Man må ikke kjøpe mye dyrt og plasskrevende utstyr for å få det til. Ved hjelp av ting man har, kan lage selv eller rett og slett bruke naturen.

I min behandling benytter jeg akupunktur,laser, muskelterapi/massasje,kranio-sakral terapi, laserbehandling, magnet-strømbehandling, homeopati, urter, naturlig fôring med mer.  

Bakgrunn og erfaring med dyr

Helt fra jeg var liten var jeg opptatt av dyr. Vi hadde katt og kaniner og min aller første hund fikk jeg kjøpe for egne konfirmasjonspenger. Det var bokseren Heidi som fulgte meg i tykt og tynt. Hest begynte jeg allerede med da jeg var ti år og det kom rideskole til “byn”. Men min egen hest fikk jeg først da jeg begynte å tjene  penger selv og ikke minst hadde tid til å ta meg av den. Det var en eks galoppør og drektig hoppe som het Pharlady og innen året var omme hadde jeg enda en liten hoppe som fikk navnet Miss Pefect. Før det hadde jeg mange års erfaring med stell og ridning av galopphester fra Øvrevoll. I dag  bor jeg på egen gård med en katt, to hunder, tre moskusender og tre ridehester, hvorav den yngste er en eks-galopphest som kom fra Øvrevoll i fjor. De to andre er svensk varmblods ridehest og en p.r.e.

Mine kjerneverdier

Etter å ha jobbet i mange år som ingeniør, bestemte jeg meg for å følge drømmen med å jobbe med og for dyr. I løpet av disse årene dukket det opp flere dyreterapeutstudier som jeg begynte å studere. Etterhvert har jeg lært meg  riktig mange teknikker til å hjelpe dyr med problemer i bevegelsesapparatet . Det å være dyrenes ambasadør og lære om hvordan best mulig ta vare på deres fysiske og emosjonelle helse vil være et livstidsprosjekt. Her blir jeg aldri ferdig utlært. Det har blitt en livsstil.