Velkommen til Sure Foot i Norge. 

Her kan du bestille alle Sure Foot-
produkter for rask levering.

Leverer til alle nordiske land.

Hva er Sure Foot

SURE FOOT Equine Pads er en inovativ revolusjon!

Tenk deg hesten din selv kan klare å finne sin indre balanse og harmoni. Dette SURE FOOT-programmet gir deg muligheten til å gi hesten din en unik mulighet til selvlæring. SURE FOOT er et innovativt program, som ved hjelp av SURE FOOT stabilitetsputer gir hesten mulighet til å forandre sin positur, adferd og bevegelighet og samtidig oppnå selvtillit og bedre stabilitet på bare noen minutter. Men enda viktigere; SURE FOOT vil også vise deg at når hesten blir gitt en stemme så blir den interessert, tilstede og klar for å arbeide.

Hvordan kan SURE FOOT sitt stabiliseringsprogram for hest hjelpe min hest?

SURE FOOT sine stabiliseringsputer for hester hjelper hestens anspente stabiliseringsmuskulatur til å slippe tak og gi øket bevegelsesfrihet og mulighet for bedret prestasjon. Balanseputene kan også brukes i rehabilitering etter sykdom og skade.

Hvordan fungerer putene?

SURE FOOTs stabiliseringsputer påvirker hestens nervesystem via hoven. På svært kort tid (minutter) kan man se at ved å stå på disse putene (én eller flere) så endres hestens positur og også ofte adferd. Dette tror vi skjer på grunn av at det parasympatiske nervesystem (rest and digest) blir aktivert. Klare indikasjoner for dette kan observeres som at den for eksempel senker hodet, begynner å blinke, trekker pusten dypt blant annet. Det tyder også på at proprioseptorer resettes slik at man ser endring i hvile, balanse og bevegelse. Det kan være fordi det blir dannet nye nervebaner, hvilket i så fall vill forklare langvarige endringer i bevegelsesapparatet eller adferd.

 Hvem kan bruke SURE FOOT?

SURE FOOT Pads kan brukes av hesteeiere eller av veterinærer, hovtrimmere, hovslagere, hesteterapeuter, som et essensielt verktøy i hesterehabilitering eller treningsprogram.

SURE FOOT kan brukes daglig, ukentlig, eller i perioder, avhengig av situasjonen og hestens behov for å stå på SURE FOOT Pads.

Hvorfor skal jeg ta kontakt med en SURE FOOT-praktiserende? En SURE FOOT-praktisrende kan hjelpe deg med trening og erfaring og guide deg i bruken av SURE FOOT Pads til din hest. DU vil få hjelp til å velge hvilke(n) pads(s) som passer best i din situasjon og hjelper deg med å se og forstå hva som skjer når du bruker SURE FOOT. SURE FOOT-praktiserende er erfarne hesteprofesjonelle som har en bred erfaring og som derfor kan skape en tilrettelagt plan for deg og din hest i hvordan du selv kan bruke disse.

Hvorfor skal du bruke SURE FOOT til hesten din?

SURE FOOT kan øke styrke i kjernemuskulatur (core muskler), forbedre stabilitet og balanse, bedre propriosepsjon, selvkjensle og fremme trening. Hester som er friske og i god form eller hester som er nervøse, engstelige, spooky, får lett panikk, pushy eller som er snublete og ubalanserte, vil finne fysisk, mental og emosjonell komfort og støtte ved å bruke SURE FOOT pads. Ditt forhold til hesten kan også fort bli bedre, da den vil kjenne igjen at du gjør den komfortabel.

Hva er SURE FOOT?

SURE FOOT er en enkel og effektiv måte å hjlepe din hest til å finne balance, selvtillit og relaksjon, ved å gi den selvbevissthet med å stå på SURE FOOT pads med kontrollert ustabilitet ved hjelp av et utvalg varierte fastheter som plasseres under dens høver med kontrollert ettergift for vekten.

Designet og utviklet av Wendy Murdoch og anerkjent for sin effektivitet av eiere, veterinærer og andre hesteproffesjonelle terapeuter, trenere, hovslagere og –trimmere over hele verden.

Programmet bruker SURE FOOT hestestabiliseringsputer, designet av Wendy spesifikt for hester. Hesten får selv en mulighet til å erfare sitt eget kompensasjonsmønster og kan finne ut hva som gir avspenning og ro når den står på SURE FOOT-puter. Man kan ofte se hvordan den skifter fra å være nervøs to å bli rolig og fra rolig til en dypere avslappenhet. Det som er enda mer fascinerende er at disse forbedringer varer lenge etter at hasten har gått av putene. Dypere avspenning betyr mindre stress, lettere å trene, større bevegelsesfrihet, bedre RESILIENCE til omgivelsene og større velbehag.

SURE FOOT puter varierer i hardhet fra hard til myk og gir en bred mulighet for hesten å erfare. SURE FOOT putene utfordrer hestens balanse, aktiviserer propriosepsjonen, aktiviserer de små posturale muskler og skaper kroppsbevissthet. Vanskelighetsgraden avhenger av putenes hardhet og antall høver som er plassert på putene. Så snart hesten er kjent med SURE FOOT putene, mønsteret kan varieres fra gang til gang, avhengig av hestens tilstand, medisinske historie og ønsket effekt.

Velkommen til Sure Foot(R) i Norge. 

Her kan du bestille alle Sure Foot-
produkter for rask levering.