Blog

Fysioterapi & rehabilitering-Laser-Akupunktur-Homeopatiskbehandling

Marianne og Vega har kommet helt til semifinale i Svenske Talenter! Vi ønsker dem masse lykke til og sitter selvsagt foran skjermen i kveld på TV4 kl 20.00 🐶🌟🌟🤞👏

Våren nærmer seg og tiden da mange katter havner i uløkka. Heldigvis har noen gode folk tenkt på dette og gjør sitt for at det ikke skal skje. Benytt anledningen og gjør ditt du også! P.s. det er en myte at en katt bør ha et kull først. Få det gjort!

Kastrering og ID merkingskampanje for katt og kanin.

For katte og kanineiere i Moss og omegn vil det i denne perioden bli anledning til å kastrere og ID merke katten/kaninen sin til halv pris. Dette er et samarbeid mellom Moss og Omegn Dyrebeskyttelse og følgende veterinærer: Moss Dyreklinikk, Son Dyreklinikk, Veterinær Maria Nilsson, Råde Veterinærpraksis, Indre Østfold Dyreklinikk og Vestby Dyreklinikk. Det kreves ID merking hvis ikke katten/kaninen er ID merket fra tidligere. Husk å bestille time direkte hos veterinær.

March 05, 2018 - March 17, 2018

Hei folkens! Da er det bare noen timer til midnatt og VINTERFERIETILBUDET på svømmekort går ut. Ønsker du å benytte deg av dette tilbudet, så gi beskjed så snart som mulig. Pm, sms eller mail.

Da var vinterferieuken over, og for en fantastisk uke det har vært, med så mange som ville prøve hundesvømming! Noen tok det på strak labb, mens andre trenger lenger tilvenning. Det har vært hunder i alle aldre og størrelser. Hele 18 ulike raser har vært innom bassenget denne uken! Berner sennen, Schæfer, Border collie, Jakt-cocker, Jakt-golden, Jakt-labrador, Labradoodle, Lasha apso, Bischon havanais, Jack Russel, Whippet, Collie, Alaskan husky, Siberian husky, Staffordshireterrier, Kooiker, Pomeranian og Dvergpincher! Det er så gøy at så mange ønsker å finne mer ut om hvilken fantastisk form for trening, opptrening, vedlikehold, slanking og avveksling dette er! - Til dere som tok bilder/film, del det gjerne med oss her! 🙂 Og til alle som benyttet seg av vinterferietilbudet, kjøpte seg kort og ble medlem av svømmeklubben - Hjertelig velkommen! Vi håper dere skal få mye glede og nytte av bassenget! Ha en hundefin helg 🙂

Fortsatt badekåper i mange fine farger og størrelser på lager.